Huset

Copyright @mosholen.net All Rights Reserved

50-:)

HUSET

Huset ligger i området Seget Donji, 3 km fra sentrum i Trogir, 7 km fra Split flyplass og 25 km fra Split.

Huset har 11 soverom, 7 bad med god standard. Huset har sjøutsikt fra flere av terrassene og et stort uteområde med svømmebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Kort gange til sjøen hvor det er flotte strender på rekke og rad.

Huset har 6 leiligheter, hver leilighet har eget bad, kjøkken og balkong. Alle kjøkken er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeplater, kaffetrakter og vannkoker. Alle leilighetene har satellitt TV og det er WiFi i hele huset og på uteområdet rundt huset. Huset ligger 80 meter fra sjøen, og 200 m fra vakker, hvit strand. Ankomsten til sjø og strand er langs gang og sykkelvei.

Huset har et eget oppvarmet svømmebasseng på 24 m2 og en stor solterrasse på 100 m2 med solsenger, parasoller og boblebad(2019) I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. I tillegg finnes det basket ball kurv, bordtennis, dart og badminton. Det er også 6 sykler som kan benyttes.

I etasjen under solterrassen er det en frokost restaurant der gjester får servert froskost. Restauranten er kun åpen for husets gjester og er tilgjengelig for utlån til husets gjester for selskaper hvis det er ønskelig. Til frokost serveres det ferskt brød, friske grønnsaker, et godt utvalg med pålegg, diverse frokostblandinger, youghurt, frukt, juice, melk og kaffe. Det er også nylagde omeletter, egg, bacon/pølser på bestilling.

Jacuzzi
Jacuzzi

Bildekarusell, klikk på pilene for å se bilder.

Fasiliteter


Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Peis/ildsted, Sykler, TV.

I nærheten


Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng